Home > Uncategorized > За слушање во наредниот период

За слушање во наредниот период


Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. August 14, 2006 at 6:33 am

    супер избор, и ја препорачувам ова :)103јка музика, а? 🙂

  2. August 14, 2006 at 7:11 am

    Не добацува 103ка до кај мене :)Ова правам квази рандом избор од нет па преслушувам. Дури и од најнепознатите автори се наоѓаат некои прекрасни албуми.Од овие 5 албуми, два се најдоброто нешто што го имам чуено прошливе година две…..а ги најдов така случајно!

  3. August 14, 2006 at 8:40 pm

    а кај живееш? 😀

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: