Home > Uncategorized > A different kind of a Method !!

A different kind of a Method !!

Од времето на big beat-от! Од перидот на The Prodigy и на Propellerheads! Од она убаво време кога растев и кога за прв пат купив компакт диск! Тогаш кога не сваќав дека првиот ќе биде и најдобриот компакт диск што сум го купил во мојот живот! Компилацијата Urbal Beats што беше обележје на своето време и причина за се она што го слушав години потоа!!! Во времето кога се играше и кога се правеше музика на која навистина може да се збесне!!! Од некогаш кога турбофолкерот на трансот Tiesto не постоеше! Кога house-от не ги утупуваше работите!
Пред да се запознаам со нешто што се вика рок и алтернатива, пред тие депресивни текстови на светот да му дадат некоја посива боја! Од тоа време ви го претставувам првиот албум од култнотo американско дуо издаден на 26ти август 1997, Vegas by Crystal Method

Најди го некаде албумов и Start Tripping like I do! Be a High Roller со Cherry Twist во рака, и запомни, секогаш Keep Hope Alive затоа што таа секогаш is Comin’ back оставајќи зад себе Vapor Trail од среќа! Знам дека си Jaded, знам дека She’s your pusher и дека воопшто не е лесно! Но Now is the time, исфрли го тој Bad Stone од твојата душа и наједноставно………………. GET BUSY CHILD!!!!!!!!!!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. August 29, 2006 at 9:39 am

    Urbal Beats, Crystal Method… Враќа спомени 🙂

  2. August 29, 2006 at 6:12 pm

    Those were the days 🙂

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: