Home > Uncategorized > Natural Born 8 oclock News!

Natural Born 8 oclock News!

Прво мислев дека целиов филм може да се објасни со еден единствен збор, а то а е ‘туршија’! И тоа, псиоходелична туршија, без ниту грам грижа на совест дека можеби ќе ти предизвика пролив како последица од нејзиното конзумирање. Ама ете грешка, филмов не е ни приближно ‘хранлив ‘ како туршијата, што би се рекло, ронка Це витамин нема во себе! Бесмислено и бесцелно часиполно уништување и насилство. Тарантино се налутил на комшијата што кучето си го мочал кај него у тревник па фатил филм напишал да си ги истера фрустрациите. Болно човече е тоа Тарантино. За разлика од другите негови филмови, кои исто така се полни со насилства разно-разни, во овој е испуш(т)ена димензијата на забавност. Како да седнеш во 6 пред ТВ и до 9 да ги изгледаш вестите по сите можни канали па дури и некои нивни репризни изданија. Пробав и три пати заспав, исто како и на филмов!!

П.С.
За глумата, секоја чест!!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: