Home > Uncategorized > London

London

“There ain’t no bottle of vicodin, percocet or any of them pills you midwestern bitches like to take, that are going to help you from your life, I’m talkin’ to you Mrs. Mini Van.”


Jessica Biel и Jason Statham се сами по себе доволна причина да го изгледате филмов. Се се случува во една вечер, во еден стан, во еден единствен град. А тој град воопшто не го носи името на филмов! Навистина добар часиполен трип! Забележете ги само буквите со кои е испишано London на омотот! NIIICE 🙂

Soundtrack-от е во речиси целосна Crystаl Method изведба со исклучок на неколку песни каде имаат помош од ‘пријателите’. Препознатлив Crystal Method звук но сепак видоизменет, до одредена мера, според потребите на филмот. На моменти funky, на моменти сосема психоделично, потоа брзо, динамични и разиграно. Не се согласувам со мислењата на некои други дека албумов е ‘издишан’. Мене ми делува сосема invigorating! Не е ова ремек дело, далеку е и од TCM ремек дело, само е еден од подобрите soundtrack албуми од последно време.
Вреди да се слушне!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: