Home > Uncategorized > GO!!!

GO!!!

GO
Година: 1999
Главни улоги:
Katie Holmes
Sarah Polley
Едно од најзабавните филмичиња направено до 99та наваму! Holmes и Polley беа причина по себе да го барам филмов веќе неколку години и дефинитивно не беше за џабе! Филмов е тотално луд! Нешто како Fear and Loathing in Las Vegas ама не толку екстремен, или можеби како смешната варијанта на Requiem for a Dream или како Spun кога би го направиле да биде добар филм! Одлична приказна поделена на 4 (или беа 3) сцени што се преплетуваат меѓусебно (99та тоа сигурно било новост, после сите почнаа тоа да го прават!) kick ass soundtrack што има се од big beat, techo, trance до rock и funk (Macarena + 🙂 )! Ептен забавен flick кој во секој случај вреди да се погледне!
Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: