Home > Uncategorized > Проба

Проба

Се решив да го сменам Firefox на одредено време. Сега користам Flock кој е замислен како Social прелистувач наменет пред се за блогирање, размена на слики и разно-разни материјали од сличен вид. Нуди и алатки за блогирање па затоа и постов, само колку да видам дали и како ф-нираат………. Ако до толку ми се свиѓа Flock-ов може и ќе пишам нешто плус специајлно за него!

Blogged with Flock

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: