Home > Uncategorized > Listening…..

Listening…..

Во долапот од ноќта го слушам ехото на нејзиниот глас! Се врти и превртува! Извикува едно име по стопати! Ми го пара срцето, си игра криенка низ него тој глас што никогаш не ми дава мир! Повикува за помош, бара подадена рака! Се пружам во длабочината на темнината! Се подавам за миг но брзо се сепнувам и себично се повлекувам назад! Таа сепак не го повикува моето име, повикува некој друг! Бегам во сонот но и таму нејзиниот глас несопирливо ме следи! Shut up I’m dreaming!!!! Сонувам дека во долапот од ноќта го слушам ехото на нејзиниот глас! Се врти и превртува! Извикува едно име по стопати! Моето!

Advertisements
Categories: Uncategorized
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: